Google+

vineri, 11 decembrie 2015

Album Foto comun

   Acum utilizatorii aplicatiei Google Photos se pot bucura de facilitatea de punere in comun a fotografiilor prin albumele comune. Exemplu de utilizare al acestui feature este crearea de albume cu fotografii capturate in excursii, drumetii, concedii, baluri de absolvire, petreceri sau alte activitati comune pentru mai multi prieteni.
   Mai jos aveti un simplu indrumar de utilizare al acestei facilitati pentru varianta desktop
Etape: - logati-va in Google
           - accesati aplicatia Google Photos (Fotografii)
           - alegeti prin selectie fotografiile pe care vreti sa le
             puneti in comun
           - click pe butonul de distribuire (share)
           - alegeti "Album comun nou"
           - alegeti modul de distribuire (retele sociale sau link)
   Cei care vor sa adauge fotografii la un album comun deja creat trebuie sa accepte punerea in comun a fotografiilor apoi vor utiliza butonul (optiunea) "Adauga in albumul comun".
    In mod similar se procedeaza si in cazul folosirii acestei optiuni pe dispozitivele mobile.
   Observatie: Cand veti adauga fotografii in aplicatia Google Photos atunci cand alegeti albumul o sa existe si optiunea de alegere sau creare de album comun

   ...

   ...

   ... Observatie: daca fotografiile sunt incarcate (de pe PC) direct intr-un album comun iar acesta va fi sters ulterior, fotografiile vor fi si ele sterse, dar daca fotografiile sunt incarcate in aplicatie si apoi selectate si adaugate la un album, daca acest album va fi sters acele fotografii vor ramane salvate in fototeca. 

   ... Daca la un moment dat vreti sa renuntati la calitatea de album comun si vreti sa nu mai fie vazut de altii atunci pot fi modificate optiunile de trimitere.
   ...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu